PROIECTARE

PROIECTARE STRUCTURI DIN LEMN

Deținem departament specializat de proiectare, consultanță și suport tehnic format din ingineri proiectanți structuristi, specializați exclusiv în proiectarea structurilor din lemn.

Inginerii au fost specializaţi în Suedia, Franța și UK, în proiectarea structurilor din lemn, în conformitate cu normativele fiecărei țări și Eurocod 5.

PROIECTARE CASE DIN LEMN

Acest departament a fost special înființat pentru a rezolva problemele vitale cu care se confruntă industria fabricării structurilor din lemn industrializate:

Pentru producători:

➜ oferim suport tehnic pentru verificarea proiectelor înainte ca șarpanta, casa pe structură din lemn, grinzile POSI JOIST să intre în procesul de producție
➜ servicii de proiectare tehnologică pentru șarpante, case pe structură din lemn timber frame și grinzi de planșeu POSI JOIST în sistem industrializat (prefabricat) pentru acei producători care nu au angajați ingineri proiectanți specializați

Pentru birouri de arhitectură:

➜ oferim soluții tehnice, inclusiv proiectare de specialitate, pentru ca șarpanta să fie realizată și în sistem ingineresc.

PROIECTARE ÎN PAMIR

Proiectarea și calculul structural se realizează în PAMIR, software specializat pentru structurile din lemn.

Acest software permite proiectarea tehnologică în procesul de fabricare și montaj a șarpantelor industrializate, planșeelor POSI JOIST  și a caselor pe structură din lemn TIMBER FRAME.

Proiectarea se realizeaza astfel încât procesul de producție, transport și montaj să fie optimizat la maxim. În acest mod costurile, consumul de materii prime și pierderile sunt minime.

Livrăm clienților noștri proiecte DDE ce pot fi executate atât în varianta industrializată (prefabricată) cât și în varianta tradițională (dulgherească) ce poate fi executată de constructor la fața locului.