KNOW-HOW SUDURA LEMNULUI

Sudura Lemnului SRL oferă întreg know-how-ul tuturor companiilor de construcții și persoanelor fizice care doresc să-și deschidă o afacere în domeniul fabricării șarpantelor, caselor și structurilor din lemn industrializate.

AFACERE LA CHEIE FABRICA DE SARPANTE

KNOW-HOW SUDURA LEMNULUI

 

Conceptul „Afacere la cheie” constă în furnizarea de tehnologie pentru companiile care doresc să devină producători de șarpante și case pe structură de lemn în sistem industrializat (prefabricat). Organele de asamblare utilizate sunt conectori de tip plăci multicui din oțel galvanizat, care înlocuiesc scoabele și cuiele clasice de dulgherie.

Cu Sudura Lemnului SRL, de mâine puteți deveni producător de șarpante și case din lemn industrializate. Aveți acces la “tot ce se poate construi pe structură din lemn” cu tehnologia viitorului “SUDURA LEMNULUI”.

Trebuie să puneți la dispoziție doar spațiul, hala de producție și utilitățile, de restul ne ocupăm noi. Sudura Lemnului este soluția pentru constructori  și pentru proiectanți “Timpul nu se reciclează, software-ul PAMIR te salvează”.

PAMIR 3D

OFERTA PENTRU PROIECTANȚI

➜ Cele mai performante și specializate programe de proiectare și calcul structural al lemnului, conform Anexelor Naționale și Eurocod 5 – Pamir și WoodEngine; ➜ Training și suport tehnic profesional, la cel mai înalt nivel de exigență; ➜ Mai mult timp liber, care înseamnă bani! Programele de proiectare specializate reduc timpul de lucru cu 90% față de programele de proiectare clasice pentru șarpante.

OFERTĂ PENTRU PRODUCĂTORI

➜ Cele mai moderne și performante ECHIPAMENTE ȘI LINII DE PRODUCȚIE necesare fabricării structurilor din lemn și șarpantelor industrializate.

➜ O gamă variată de utilaje – de la circulare și prese hidraulice pentru productivitate mică, până la centre cu comandă numerică CNC pentru productivitate medie și mare – mașini compatibile cu programele de proiectare dezvoltate de grupul MiTek.

➜ Punere în funcțiune, garanție și post garanție, de către specialiști Sudura Lemnului.

➜ Școlarizarea întregului personal tehnic, atât a proiectanților, cât și a muncitorilor în unitatea de producție.

➜ O gamă variată de organe de asamblare existente în stoc: conectori metalici, plăci multicui și zăbrele metalice POSI STRUT.

PRIMII PAȘI CĂTRE O AFACERE DE SUCCES – RECOMANDĂRI

➜ În primul rând, trebuie să înțelegeți cum funcționeză afacerea și care sunt avantajele și beneficiile colaborării cu Sudura Lemnului:
➜ Este obligatoriu să angajați proprii proiectanți pentru proiectarea tehnologică, nimeni din exterior nu vă va optimiza proiectarea pentru procesul de producție, cum o fac proprii angajați;
➜ Să vă angajați agenți de vânzări pentru identificarea de noi proiecte de acoperișuri, în domeniul construcțiilor rezidențiale, agricole, clădiri publice, etc.;
➜ Să colaborați cu toate birourile de proiectare pentru a promova tehnologia și a converti proiectele tradiționale în proiecte industrializate;
➜ Să colaborați cu firmele de construcții și dulgherie, pentru a le oferi soluția alternativă – șarpante industrializate;
➜ Să participați la târguri și expoziții de specialitate;
➜ Să fiți prezenți în mediul online și offline, cât și în reviste de specialitate;
➜ Să vă creati un website specializat, exclusiv pentru acest domeniu;
“Tratează fiecare client, cum te tratezi pe tine, din punct de vedere al calității! Înlocuiește sintagma “Lasă, că merge și așa”, cu sintagma “Treaba trebuie făcută bine, numai așa” și vei reuși! ” (Vasile Isache Falub, Director General SUDURA LEMNULUI SRL)

DE DVS. DEPINDE PROFITUL AFACERII!