DESPRE NOI 

Sudura Lemnului a fost fondată în anul 2006 cu scopul dezvoltării industriei de fabricare a şarpantelor asamblate cu plăci multicui MiTek și a grinzilor de planşeu POSI JOIST asamblate cu zăbrele metalice POSI STRUT.

Produsul șarpantă industrializată este compatibil cu toate tipurile de construcții care au în componența lor șarpantă sau un acoperiș pe structură din lemn. Produsele noastre sunt destinate construcțiilor rezidențiale, industriale, agricole, etc.

SUDURA LEMNULUI este o companie care furnizează soluții integrate pentru construcții, nu este producător de șarpante sau case pe structura din lemn.

În calitate de unic distribuitor licențiat MiTek pentru România, Bulgaria și Republica Moldova ne supunem politicii globale MiTek privind etica și conduita în afaceri.

Oferim actualilor și viitorilor parteneri Sudura Lemnului, programe de proiectare, servicii, produse și utilaje profesionale pentru fabricarea șarpantelor industrializate.

MISIUNEA NOASTRĂ

Să transformăm metodele de construcții pentru a sprijini transformările societății noastre!

Sudura Lemnului pune la dispoziția proiectanților și producătorilor de șarpante cele mai noi versiuni ale software-ului PAMIR, program de proiectare și calcul structural pentru șarpante.
În plus, punem la dispoziția producătorilor cele mai noi utilaje și tehnologii de fabricare a șarpantelor industrializate cu un consum redus de energie electrică,  având ca rezultate:
➜ Determinarea proiectanților să renunțe la proiectarea șarpantelor dulgherești (acolo unde soluția permite), pentru că acestea sunt consumatoare excesive de cherestea și au pierderi însemnate de materiale.
➜ Determinarea proiectanților de a proiecta șarpante inginerești, spațiale, ușoare cu un consum redus de material lemnos cu 50-60% față de șarpanta tradițională.
Producția în fabrică a structurilor din lemn industrializate contribuie la:
➜ reducerea pierderilor și risipei de material lemnos, fără a afecta rezistența și siguranța șarpantelor.
➜ protejarea pădurilor și mediului înconjurător. Atât noi, cât și viitoarele generații vom inspira un aer mai curat!