MESE PEREŢI FRAMING

Pentru fabricarea șarpantelor și caselor pe structură din lemn sunt necesare utilaje și linii de producție specializate pentru această industrie. Sudura Lemnului este unic distribuitor de utilaje și linii de productie Mitek și Randek AB Suedia.

EXEMPLU LINIE FABRICARE PEREȚI CASE LEMN FRAMING

Aceste mese reprezintă cea mai eficientă soluție pentru fabricarea pereților din lemn framing (sandwich). Muncitori puțini, calitate și productivitate ridicată.

Cea mai simplă instalație de fabricare a pereților o reprezintă mesele de tip fluture, care sunt alcătuite, la rândul lor, dintr-o masă principală și una secundară.

Mesele pentru fabricarea pereților

Mesele pe care Sudura Lemnului le comercializează în România sunt disponibile în diverse variante de dimensiuni: între 6 -12 m lungime, iar lățimea este variabilă până la 3,2 m.

Alinierea (calibrarea) tălpilor pereților din lemn se efectuează cu sistemul pneumatic din dotarea mesei, după ce s-au poziționat montanții din lemn (studs), astfel, efectul de vinciuire va fi eliminat în totalitate, rezultând o aliniere perfectă a tălpilor pereților din lemn.

După ce partea frontală a peretelui a fost placată (închisă) pe o parte cu OSB sau alte materiale de închidere, se acționează maneta mesei principale pentru ca peretele (panoul) să fie transferat pe masa secundară (vecină), cu partea neplacată în sus.

În timp ce se lucrează la peretele transferat pe masa secundară (pentru a fi introduse materialele de termo/fonoizolație, instalații, folii pentru bariera de vapori/vânt, închidere cu gips carton, OSB etc.), pe masa principală poate fi asamblat un perete nou.

MASA KSTROJ TIP FLUTURE

Masa pentru fabricarea panourilor reprezintă opțiunea cea mai bună de a fabrica la o calitate înaltă și cu un cost redus, a pereților sau chiar a întregii case din lemn. Înalțimea pereților poate fi ajustată de la 2200 mm la 3200 mm. Se alimentează la instalația de aer comprimat, sistemul pneumatic asigură asamblarea corectă a semifabricatelor din lemn din componența pereților.

➜ Permite lucrul pe ambele fețe ale pereților;
➜ Înclinare hidraulică la 90°;
➜ Ajustarea lățimii pentru diferite dimensiuni ale pereților între 2250-3200 mm;
➜ Sistem automat pentru realizarea vinclului la perete cu acționare pneumatică;
➜ Mesele de lucru sunt prevazute cu pardoseală suport din placaj de lemn;
➜ Lungimi standard de 8, 10  și 12 m;
➜ Posibilitatea de a fi echipate cu role conveioare atunci când sunt folosite într-o linie complexă de fabricare a pereților.

MASA RANDEK BS20

 

Randek Butterfly Table BS20 este un sistem flexibil și eficient pentru producerea a aproape oricărui tip de element de construcție, cum ar fi: pereți si planșee POSI FLOOR.

BS20 este dezvoltat pentru producția de elemente de construcție prefabricate și este o mașină populară pentru afacerile start-up, dar și producătorii cu un volum mare de producție.

➜ Lungime: 6 m, 7.5 m, 9 m și 12 m;
➜ Înclinație hidraulică la 90°;
➜ Lățime ajustabilă pentru dimensiuni de pereți diferite, între 2250-3100 mm;
➜ Mesele sunt acoperite cu placaj gros și sunt confecționate din secțiuni robuste de oțel;
➜ Înălțimea de lucru este de 620 mm .

Formular cerere ofertă